Si ta fitoni zemrën e bashkëshortes tuaj

Si ta fitoni zemrën e bashkëshortes tuaj

Si ta fitoni zemrën e bashkëshortes tuaj

Regular price 120.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Nëse i hedhim një vështrim jetës së njerëzve, do të pikëllohemi dhe do të ndihemi të shqetësuar per shkak se mëkatet, veprimet e ndaluara dhe krimet janë përhapur shumë. Konceptet që dikur ishin të përbashkëta në mesin e disa njerëzve, tani kanë ndryshuar, e keqja është e bërë e mirë dhe e mira është e bërë e keqe, po ashtu është ndryshuar tradita dhe etika.

AUTOR: Ibrahim ibn Salih el Mahmud
Përkthehu: Zekirija Samiu
BOTUES: Shtëpia Botuese "NuN"
FAQE: 98