Si ta bësh Familjen tënde Yll

Si ta bësh Familjen tënde Yll

Si ta bësh Familjen tënde Yll

Regular price 200.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Nuk ka dyshim, se një nga gjërat më të rëndësishme që të jep mundësinë për t'u bërë një yll, është edhe përpjekja që bëjnë prindërit dhe edukuesit e tjerë për ta kthyer fëmijën e tyre në një yll.

Titulli: Si ta bësh fëmijën tënd yll
Autor: Abdulhamid Bilali
Përkthyes: Nasuf Hoxha
Faqe: 132
Formati: A5
Viti i botimit: 2018
Botues: Furkan