Si i Edukoi Profeti shokët e tij

Si i Edukoi Profeti shokët e tij

Si i Edukoi Profeti shokët e tij

Regular price 120.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Me të vërtet edukatori më i madh, që erdhi njerëzimit është Profeti i fundit (alejhi selam) dhe udhëzimi më i lartë dhe më i miër është udhëzimi i Muhamedit (alejhi selam)

Brezi më fisnik, që u edukua mbi sipërfaqen e tokës është brezi, që edukoi i Dërguari i Allahut (alejhi selam), Tiparet më të bukura, morali më i lartë dhe besimi më i mirë është ai me të cilin u stolisën sahabët e ndershë në saje të begatisë së edukimit të Profetit (alejhi selam)

Përkthyes: Denis Abdushi
Autor: Ahmed Ferid
Botues: Dibra Creative Touch
Faqe: 72