Shtëpi të Udhëzuara

Shtëpi të Udhëzuara

Shtëpi të Udhëzuara

Regular price 300.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Shtëpitë tona për ne janë vende në të cilat arrijmë mirësitë e kësaj bote dhe fitojmë lumturinë e botës së përtejme. Shtëpit tona përfaqësojnë një qëllim më sublimse mrojtja nga i ftohti për ne. Vendstrehimet tona që qëndrojnë në një nivel jo më posthë se xhamitë për fitimin e kënaqësissë dhe Xhenetit të Allahut të Madhërishë, janë amanete për ne.

Titulli: Shtëpi të udhëzuara
Autor: Nuredin Jëlldëz
Përkthyes: Fatmir Sulaj
Faqe: 312
Formati: A5
Viti i botimit: 2017
Botues: Furkan