Shtëpi të Qeta

Shtëpi të Qeta

Shtëpi të Qeta

Regular price 350.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Lumturia e familjes, o vëllezër, është pjesë e lumturisë së shoqërisë.

Kur armiku ynë e përceptoi forcën e familjes në shoqërin muslimane ia drejtoi asaj shigjetat dhe goditjet, në radhë të parë nëpërmjet mjeteve të informimit dhe pastaj me ndihmën e mjeteve të çregullimit, të cilat janë përhapur në shoqërin tonë, siç janë mjetet e dëfrimit, revistat, gazetat, sateliti, interneti etj.

Autor: Dr. Nasir ibn Sulejman el-Omer
Përkthyes: Denis Abdushi
Faqe: 258
Botues: Dibra Creative Touch