Shoqëria

Shoqëria

Shoqëria

Regular price 100.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Description. Me të vërtetë zgjedhja e shoqërisë është një çeshtje shumë e rëndësishme ndaj së cilës shumë njerëz janë të pakujdesshëm. Njerzëit gjithashtu janë të pakujdesshëm edhe ndaj rëndësisë së saj, prandaj i shikon sesi shoqërohen pa i përzgjedhur fare njerëzit dhe pa i kushtuar kudes kësaj përzgjedhjeje.

Titulli: Shoqëria – realiteti dhe edukata ndaj saj
Autor: Abdulhalik Sherif
Përkthyes: Artan Musliu
Faqe: 110
Formati: B6
Viti: 2018
Botues: Furkan