Shkrime Ramazni

Shkrime Ramazni

Shkrime Ramazni

Regular price 150.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Ramazani është simbol dhe muaj i leximit, hulumtimit, gjurmimit e studimit; simbol i shfletimit të librit, si dhe pasurimit të njeriut me njohuri dhe dituri të reja.

Titulli: Shkrime Ramazani
Autor: Bashkim Aliu
Faqe: 124
Formati: A5
Viti i botimit: 2014
Botues: Furkan