Shërimi i Zemrave

Shërimi i Zemrave

Shërimi i Zemrave

Regular price 300.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Gjithçka që flitet rreth njeriut dhe thellësisë së qenies së tij, nga nëntoka deri mbi qiej, është çeshtje e caktuar dhe jo me dëshirë. Nuk iu kërkua leje atij kur u krijua, as nuk u pyet kur u dërgua në këtë botë, andaj zgjedhja e tij e vetme është që gjatë jetës e deri në vdekje të ndjekë ligjin hyjnor të pastër dhe të qartë.

Titulli: Shërimi i zemrave
Autor: Abdulhalik Sherif
Përkthyes: Xhemail Ahmedi
Faqe: 290
Formati: A5
Viti i botimit: 2017
Botues: Furkan