Shenja në rrugën e Hixhretit

Shenja në rrugën e Hixhretit

Shenja në rrugën e Hixhretit

Regular price 150.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

çdo vit, muslimanët në katër anët e botës e përkujtojnë ngjarjen e rëndësishme të historisë Islame. Hixhretin, i cili pati jehonë të madhe në botë, dhe pas tij jeta e muslimanëve mori formë të re të organizimit, gjegjësisht muslimanët u bënë subjekt i rëndësishë në hartimin e historisë, ata u paraqitën faktorë kyç dhe me influencë në skenën botërore dhe lanë gjurmë të thella në sfera të ndryshme të jetës njerëzore.

Titulli: Shenja në rrugën e hixhretit
Autor: Bashkim Aliu
Faqe: 160
Viti i botimit: 2019
Botues: Furkan