Sehvi Sexhdeja

Sehvi Sexhdeja

Sehvi Sexhdeja

Regular price 120.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Kur njeriu - robi i Allahut - e kryen kete ritual ashtu sic duhet, ai e arrin shperblimin e premtuar dhe ne te njejten kohe e liron veten nga ky obligim. Por,ja qe per fat te keq shumica e muslimaneve,jo vetem te trojeve tona, nuk i njohin sa duhet dispozitat e namazit, vecanerisht kur eshte fjala per rregullat te cilat kane te bejne me faljen dhe gabimet qe behen ne te. Kjo ishte arsyeja qe me provokoi per te ndermarr kete hap, ate te perpiliinit te nje punimi, ne te cilin do to sqaroheshin disa prej rregullave te faljes se namazit, me saktesisht veprimet qe duhet bere ne rastet e gabimeve gjate kryerjes  se tij, ashtu qe t'u ndihmojme te gjithe atyre qe kete shtylle te Islamit te realizojne ne formen me te mirë...

Autor: Alaudin Abazi
Botues: Shtëpia Botuese "Gjurma"
Faqe: 57