Ringjallja e Shpirtave

Ringjallja e Shpirtave

Ringjallja e Shpirtave

Regular price 250.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Me këtë libër i cili gjendet para jush dhe i cili me përmbajtjen e tij dhe me porosinë ekryesore lidhet me librin Zbukuroje jetën tënde, dëshiroj të tregoj për haramet të cilat nuk janë të dukshme për syrin, por pasojat e tyre janë shkatërruese për syrin, por pasojat e tyre janë shkatërruese për syrin, por pasojat e tyre janë shkatërruese për shoqërinë dhe janë shumë prezenete kudo rreth nesh.

Autor: Sanin Musa
Përkthyes: Agim Avdiu
Titulli Origjinalit: Preporod Dusa
Faqe: 189
Botues: Klubi Studentor