Rilindja e Shkencave Fetare (I II III IIV)

Rilindja e Shkencave Fetare (I II III IIV)

Rilindja e Shkencave Fetare (I II III IIV)

Regular price 800.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Rilindja e shkencave islame, vëpër jetësore dhe kapitale e mendimtarit të madh islam dhe filozofit të shquar Muhammed Ebu Hamid el-Gazali (Allahu e mëshiroftë), është përkthyer në shumë gjuhë të rëndësishme botërore, Sipas shumicës së dijetarëve pas Kur'anit dhe Sunnetit, është vepra më e lexuar.

Titulli: Rilindja e shkencave fetare – Ihjau-ulumid-din (Pjesa I, II, III dhe IV)
Autor: Ebu Hamid Muhammed el-Gazali
Përkthyes: Ali F. Iljazi
Faqe: 3 Vëllime
Formati: B5
Viti i botimit: 2017/2018
Shtëpia Botuese "Furkan"