Rijadu Salihin

Rijadu Salihin

Rijadu Salihin

Regular price 900.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Rijadus Salihin versioni komplet i haditheve te mbledhura nga Imam Neveviu me 2 vellime dhe 1344 faqe.

AUTOR: Imam Neveviu
Përkthehu: Enklid Pelari, Agim Avdiu
BOTUES: Shtëpia Botuese "NuN"
FAQET: 1344