Prej dyshimit deri në Besim

Prej dyshimit deri në Besim

Prej dyshimit deri në Besim

Regular price 250.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Ka mundur të pritej se dr. Mustafa Mahmudi në këtë nduarnduarshmërish dhe kontradiktash do ta humbë veten. Mirpo, një shikim rreth vetvetes dhe jashtë vetvetes e detyron që t'i përcaktojë relacionet e veta jetësore, të cilat shpiejnë nëprë të gjitha scillat dhe haribdet, mosbesim dhe besim, mekatet dhe pendime.

Autor: Mustafa Mahmud
Përkthyes: Nexhat Ibrahimi
Faqe: 205
Botues: Sira