Prehje Kuranore

Prehje Kuranore

Prehje Kuranore

Regular price 200.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Kur njeriu ndodhet në një shkretëtirë dhe me dhjetëra zëra thërrasin duke e kafshuar nga çdo anë, atij vetëm se i shtohet hutimi dhe trullosja. Mendoj se ky person i hutuar jemi ne në mesin e diamizmiti të qytetit bashkëkohor.

Autor: Ibrahim Serkan
Përktheu: Kushtrim Manxhuka
Titulli: Rekakik el-Kuran
Botues: Shtëpia Botuese "Fjala e Bukur"
Faqe: 159