Muhamedi (alejhis-selam) Pishtari Ndriçues

Muhamedi (alejhis-selam) Pishtari Ndriçues

Muhamedi (alejhis-selam) Pishtari Ndriçues

Regular price 500.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Pejgameri Alejhis-selam ka thënë: "Shembulli im dhe shembulli i pejgamberëve tjerë është sikur një njeri i cili ka ndërtuar shtëpi, e ka rregulluar dhe zbukururar, por i ka mbetur vetëm një tullë pa e vënë, e un jam ajo tullë.

Titulli: Muhammedi a.s. – Pishtari ndriçues
Autor: Bashkim Aliu
Faqe: 528
Formati: B5
Viti i botimit: 2012
Botues: Furkan