Petku i Mëshirës dhe Dashurisë

Petku i Mëshirës dhe Dashurisë

Petku i Mëshirës dhe Dashurisë

Regular price 300.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër
Martesa është një prej ligjeve të Allahut të Lartëmadhëruar, Allahu i Larësuar e ka krijuar botën dhe ligjet që e qeverisin atë. Prej këtyre ligjeve është edhe nevoja jonë e ushqimit për të mbijetuar, ajrit për të marrë frym, shiut për gjallërim të natyrës e kështu me radhë.

Titulli: Garments of Love and Mercy
Autor: Emu Aminah Bilal Filips
Perkthyes: Osman Osmani
Botues: Sira
Faqe: 231