Përtërije Jetën

Përtërije Jetën

Përtërije Jetën

Regular price 550.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Atyre, që nuk e dinë kuptimin e fesë islame, dua t'ua tërheq vëmendjen në veçorit kryesore të kësaj feje dhe t'ua bëj me dije se kjo është fe e natyrshme.

Autor: Muhamed el-Gazali
Përktheu: Fatos Gërvalla
Botues: Shtëpia Botuese "Fondacioni i Rinisë Islame"
Faqe: 206