Për të Nesërmen e ndritur

Për të Nesërmen e ndritur

Për të Nesërmen e ndritur

Regular price 150.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Njeriu mundet, Mundet ta ndryshojë gjendjen e vet. Por, i mungon vullneti. Vullnet, të dish dhe të duash. Ndoshta nuk di të ndryshojë. Ndoshta edhe nuk do! Edhe mund të ketë frikë nga ndryshimi. Ka njerëz që habë oahtyar ne oërdutsgnërubë e tyre. Me mjerimin, plotgështinë. Rrinë të mbylllur në vetvete. Bëjnë një jetë të zymtë. Të pakuptimtë. Mund të jetë edhe arsyeja e pavetëdijes.

Autor: Avni Tafili
Faqe: 151
Botues: Fondacioni i Rinisë Islame