Për Diturin

Për Diturin

Për Diturin

Regular price 350.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Jakup Hasipi (2 Shkurt 1951 - 6 Janar 2006) u lind dhe jetoi në fshatin Sllupçan të Kumanovës. Ishte magjistër në teologji dhe patriot i njohur jo vetëm në fshat e në rrethin e Kumanovës por në tërë Maqedoninë edhe më gjërë. Ndër të gjitha lirisht mund të thuhet se ishte më oratori dhe më karizmatiku ndër shqiptarët e këtyre trojeve në kohën tonë. Ligjërimet e tija dallohen për nga përmbajtja karizmatike dhe argumentuese. Paraqitja e tijë multimediale këto 25 vitet e fundit e posaçërisht pas viteve 90' ka ndikuar drejtpërdrejt në vetëdijësimin e rrethit të  Likovës si në aspektin fetar Islam ashtu edhe në aspektin kombëtar e patriotik.

Titulli: Për diturinë
Autor: Jakup Asipi
Faqe: 280
Formati: B5
Viti: 2018
Botues: Furkan