Pastrimi i Shpirtit 

Pastrimi i Shpirtit 

Pastrimi i Shpirtit 

Regular price 250.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Ky libër ka një histori shumë interesante. Para pesëmbdhjetë viteve, kur u takova për herë të parë me ketë libër më la mbresa shumë të mira dhe përfitova shumë nga leximi i tij. Temat e rëndësishme dhe mënyra e e lehtë e sqarimit të këtyre temave ishtë ajo që në atë fillim të kërkimit të dijes më ndihmoi shumë. Libri flet për pastrimin e shpirtit.

AUTOR: Ahmed Ferid
PËKTHEU: Bekir Halimi
BOTUES: Shtëpia Botuese "NuN"
FAQET: 184