Parzmore kundrejt dyshimeve bashkëkohore

Parzmore kundrejt dyshimeve bashkëkohore

Parzmore kundrejt dyshimeve bashkëkohore

Regular price 300.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Padyshim se koha që po jetojmë, dhe dobësia që i ka kapur muslimanët, i ka bërë ata të jenë të shkujdesur, në aftësitë për t'i bërë ballë dyshimeve dhe kritikave, kështu që ky libër është një dritare e informimit, në mënyrë që ata - sidomos rinia islame - të mos jenë një gjah i lehtë ndaj barësve të ideve atesite dhe dyshimeve të laikëve.

Autor: Ahmed Ibn Jusuf Es Sejid
Përktheu: Kastriot Mazreku
Titulli: Sabigat - keffe nete'amelu me'ash-shubuhat el-fikrijeh el-mu'asriah
Botues: Shtëpia Botuese "Fjala e Bukur"
Faqe: 224