Njihe Zotin

Njihe Zotin

Njihe Zotin

Regular price 180.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

"Zoti është Një dhe I vetëm! Ai është absoluti, të Cilit i përgjërohet gjithëçka në amshim. Ai as nuk lind, as nuk është i lindur. Dhe askush nuk është i barabartë (a i krahasueshëm) me Atë." [Kuran, 112]

Autor: Mustafa Mahmud
Përkthyes: Nexhat Ibrahimi
Faqe: 152
Botues: Sira