Njihe Veten

Njihe Veten

Njihe Veten

Regular price 250.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Ky libër përmban këto teste: Teste psikologjike, Testi i depresionit, Testi i emocionit, Testi i personalitetit (MBTI), Si ju shohin të tjerët?, A jeni nervoz dhe fanatik ndaj mendimit tuaj?, Testi i inteligjencës emocionale (EQ).

Autor: Ibrahim El Fekij
Përkthyes: Artan Musliu
Faqe: 256
Botues: Sira