Njihe Lajmëtarin

Njihe Lajmëtarin

Njihe Lajmëtarin

Regular price 180.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Mësimet e Lajmëtarit të Zotit janë shpresa jonë për një botë të qetë, për një mirëqenie dhe bashkëjetesë pa dhunë. Për t'u njohur me këtë personalitet të ndritur, pranë jush po e sjellim këtë libër, të cilin me lehtësi do ta lexoni.

Autor: Mustafa Mahmud
Përkthyes: Gazmend Hoxha
Faqe: 157
Botues: Sira