Ngritja e vetëbesimit dhe dinjitetit

Ngritja e vetëbesimit dhe dinjitetit

Ngritja e vetëbesimit dhe dinjitetit

Regular price 250.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

"Udhëtimi i njëmijë miljeve, fillon me një hap të vetëm." Libër për ngritjen e vetëbesimit dhe dinjitetit.

Autor: Ibrahim El Fekij
Përkthyes: Arta Ujkaj
Faqe: 182
Botues: Sira