Ngjalle jetën tende

Ngjalle jetën tende

Ngjalle jetën tende

Regular price 300.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Ligjërimet dhe tregimet e hoxhë Arifit janë shumë tërheqëse për shikuesit dhe lexuesit sepse çdo libër burim e ka përmbajtjen e pasur me mësime dhe tradita islame.

Ngjalle jetën tënde !

Syno Xhennetin !

Pendohu !

Pastrohu nga mëkatet !

Ngjalle besimin !

Tregime inspiruese që flasin për aspekte të ndryshme të jetës nga e kaluara dhe e tashmja.

Autor: Dr. Muhamed Arifi
Përktheu: Dr. Driton Maxhuni
Botues: Shtëpia Botuese "Fjala e Bukur"
Faqe: 216