Nën Mbrojtjen e Kuranit

Nën Mbrojtjen e Kuranit

Nën Mbrojtjen e Kuranit

Regular price 800.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër
Të jesh nën mbrojtjen e Kur'anit është begati të cilën e kupton vetëm ai i cili e ka shijuar, begati e cila e lartëson jetën, e bekon dhe e pastron atë.

Autor: Sejid Kutub
Faqe: 749
Botues: OJQ "Drita Gjilan" Gjilan
Përkthyes: Mr. Fahrudin Ismaili