Në shoqëri me Kur’anin e Lavdishëm

Në shoqëri me Kur’anin e Lavdishëm

Në shoqëri me Kur’anin e Lavdishëm

Regular price 150.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Kur'ani i Lavdishë, të cilin Allahu e mban si dëshmi për njerzimin deri në Ditën e Ringjalljes, përmban udhëzim, përkujtim dhe sqarim për gjithçka, është një libër që përmban ilaç për të gjitha sëmundjet e zemrës dhe brenda tij ka udhëzim dhe këshillë për të drejtët.

Titulli: Në shoqëri me Kur’anin e Lavdishëm
Autor: Abdulhalik Sherif
Përktheu: Shqipe Palloshi
Faqe: 94
Formati: A5
Viti i botimit: 2014
Botues: Furkan