Ndrysho ose do të Humbësh

Ndrysho ose do të Humbësh

Ndrysho ose do të Humbësh

Regular price 200.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Ndryshimi nuk eshte nje ceshtje e vogel ose e lehte. Ai ka nevoje per shume mprehtesi dhe vizion. Per me teper, ai kerkon shume vullnet, pune te palodhshme dhe vendosmeri. Eshte me rendesi te  potencojme se eshte e pamundur te arrijme cdo gje qe e deshirojme. Ngjashem , arritja e tere asaj qe e deshirojme mund te mos jete gjithmone ne interes ose ne favorin tone. Natyrisht se kjo i kerkon dy gjera nga ne. E para, te jemi te vetedijshem per potencialet tona. Per shembull, nje person i cili eshte pesedhjete vjecar nuk mund te luaje ne nje ekip futbolli ne nje ndeshje nderkombetare. 

Kjo eshte te pakten teorikisht. Pervec kesaj ai nuk mund te memorizoje poezi sikurse nje i ri, i cili eshte ne moshen njezet vjecare. E dyta, qellimet tona duhet te behen brenda kufijve to arsyeshem. Kur to jemi to hutuar per dicka ose kur ndihemi shkurtpames, duhet to kerko-jme ndihmen e Allahut dhe to jemi to gatshem to pranojme ate qe Ai e ka zgjedhur per ne. 

Nepermjet ketij libri do te mundohem te zberthej kete teme te veshtire, duke prezantuar dhe ofruar ide, si dhe mendime te thella dhe praktike nepermjet nje gjuhe te thjeshte, qe te rinjte tane to mund te kuptojne me lehtesi. 

Autor: Abdul Kerim Bekkar
Përktheu: Driton Maxhuni
Botues: Shtëpia Botuese "Fjala e Bukur"
Faqe: 84