Ndjej shushurimën, mikun nuk e shoh

Ndjej shushurimën, mikun nuk e shoh

Ndjej shushurimën, mikun nuk e shoh

Regular price 150.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Libri “Ndjej shushurimën, mikun nuk e shoh” ka mbetur si një shënim jo i autorizuar i Hasan el Basriut. Ky libër paraqet subjektin e daljes së angazhuar frytdhënëse publike shumëvjeqare të këtij njohësi të shkëlqyeshëm  të rrethanave të kohës së vet dhe të kritikut trim ndaj shtrembërimit dhe largimit të shoqërisë islame nga thjeshtësia dhe modestia fillestare. Qëndrimi i Hasan el Basriut ka qenë protestë e ndërgjegjes, akt i konsekuencës personale dhe zë i mendjes në shakullinat e para të vlerës, i cili nuk i lë shpirtqetë as sundimtarët e as shtetasit, as të diturit e as të paditurit,  as të pasurit e as të varfrit.

Autor: Hasan El-Basriu
Përkthyes: Zejnullah Dërguti & Xhevrije Dërguti
Faqe: 150
Botues: Sira