Ndërtimi i Identitetit

Ndërtimi i Identitetit

Ndërtimi i Identitetit

Regular price 200.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Jemi dëshmitarë të brezave që nuk kanë energji ta nxjerrin në pah identitetin islam, nuk rreken për të dhe janë humbur e gllabëruar nga vorbulla e jetës së përditshme.

Titulli: Ndërtimi i identitetit
Autor: Ramazan Kajan
Përkthyes: Shpëtim Hyseni
Faqe: 168
Formati: A5
Viti i botimit: 2016
Shtëpia Botuese "Furkan"