Mu'xhizet e Pejgamberëve dhe Kerametet e Sahabëve

Mu'xhizet e Pejgamberëve dhe Kerametet e Sahabëve

Mu'xhizet e Pejgamberëve dhe Kerametet e Sahabëve

Regular price 450.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Fëmij të dashur, duhet pasur parasysh se gjërat e jashtëzakonshme që u ndohin pejgamberëve dhe njerëzore të mirë nuk janë të gjitha njëlloj, kështu që kemi disa lloje të tyre, e ato janë: mu'xhize-ja, irhas-i, keramet-i, meune-ja, ihane-ja, dhe isidraxh-i.

Autor: Abdulkerim Zejdani
Përkthyes: Flamur Sofiu
Botues: Shtëpia Botuese "Fondacioni i Rinisë Islame"
Faqe: 607