Morali I Pejgamberit

Morali I Pejgamberit

Morali I Pejgamberit

Regular price 600.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Vëllezër, kjo nuk donë të thotë se Islami është i mangët nëse ka musliman që bien në kundërshtim me Islamin dhe dalin jashtë  kufijëve të tij në këto çështje apo  edhe tjera.

Dine mire, dhe duhet ta kuptojë çdo muslima se Feja Islame dhe sheriati janë të plotë, por këta persona para se gjithash i kanë bërë dëm së pari:

1-Vetvetes së tyre,

2-I kanë dhënë imazh të keq Islamit me këto veprime, edhe pse islami qëndron larg këtyre.

3- Me këto veprimi këta u bëjnë dëm edhe vëllezërve të tyre musliman pastaj edhe jomuslimanëve me të cilët kanë raporte, qoftë në shitblerje apo edhe gjatë jetës së përditshme.

Por, I ai i cili ka mendje dhe është i  mençur nuk ia hedh fajin fesë së vepruesit, por ia hedh fajin vepruesit.

Autor: Mahmud El-Misri Ebu Ammar
Botues: Shtëpia Botuese "Thirrja Botime"
Faqe: 446