Momente dhe Qëndrime

Momente dhe Qëndrime

Momente dhe Qëndrime

Regular price 200.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Është shumë e vërtetë se nevoja e njerëzve për dije është më e madhe se nevoja e njerëzve për ushqim, atëherë kur muslimanët kështu e kan puptuar raprotin dije-ushqim, kanë qenë në krye të popujve.

Titulli: Momente dhe qëndrime
Autor: Bashkim Aliu
Faqe: 173
Formati: A5
Viti i botimit: 2018
Botues: Furkan