Mjeksia hyjnore 

Mjeksia hyjnore 

Mjeksia hyjnore 

Regular price 180.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Description. Njerëzit kanë ndryshuar në lidhje me thelbin e mendjes dhe lokalizimit të saj, më pas kjo temë është diskutuar duke e shpërfaqur mrekullinë e mendjes. Disa prej këtyre vetëm se i kam përmendur në librin tim "Kundër shtimi i epsheve", prandaj nuk do t'i përsëris këtu, por vetëm do tëpërmend diçka të përzgjedhur.

AUTOR: Ibn Xhevzi
Përkthehu: Agim Avdiu
BOTUES: Shtëpia Botuese "NuN"
FAQET: 120