Mirësjellja me Prindërit

Mirësjellja me Prindërit

Mirësjellja me Prindërit

Regular price 60.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Respektimi i prindërve është morali të cilit Islami i ka dhënë një pozitë tejet të lartë, është moral me të cilin mburremi, sepse reflekton humanizmin e kësaj feje dhe përkushtimin e saj për familjen dhe mbajtjen e lidhjeve familjare në përgjithësi.

Autor: Mahmud El-Misri
Titulli: Ue bi-l-ualidejni ihsana
Përkthyes: Sedat Islami
Faqe: 58
Botues: Shembulli