Metodat Profetike

Metodat Profetike

Metodat Profetike

Regular price 180.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Libri qe keni ne duar, permes stilit te tij unik akademik,iu prezanton programin e profetit Muhamed (Paqja qofte mbi te!) ne jeten e tij bashkeshortore; ju prezanton me sjelljen  tip me familiaret e vet, brenda dhe jashte shtepise profetike dhe ju prezanton me metodat e perdoruara prej  tij ne kurimin e problemeve bashkeshortore qe ndodhen ne shtepine e tij fisnike. Subjekti i ketij libri vjen ne kornizen e bisedes mbi jurisprudencen e familjes muslimane; duke prezantuar zgjidhje te shumta qe sherbejne per mbroitjen e specifikave te familjes muslimane; i pasuruar me hulumtime, analiza dhe standarde te perftuara nga jeta me e kompletuar bashkeshortore. Perpjekiet djallezore, synojne qe sistemi familiar islam te copetohet, te pushtohet nga rremuja dhe tymnaja, te automatizohet dhe telekomandohet nga planet djallezore, te cilat kanosin seriozisht diniitetit human, duke tentuar me cdo kusht shperberjen e families islame dhe per pasoje edhe te shoqerise islame...

Shtëpia Botuese: Mesazhi
Përktheu: Altin Torba
Autori: Dr. Abdusemi El-Enisi
Numri i Fletëve: 480