Mesazhe Haxhi

Mesazhe Haxhi

Mesazhe Haxhi

Regular price 150.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Për çdo vit muslimanët e mbarë botës, atyre që Allahu i Madhërishë u ka dhënë një mundësi të tillë, në muajt e bekuar ia mësynë vendeve të shenjta për ta kryer kushtin e pestë të fesë islame, haxin dhe njëkohsisht t'i ngajllin përkujtimet e tyre për të kaluarën e lavdishme të këtij umeti, të analizojnë të tashmen dhe të bëjnë plane e të mendojnë për një të ardhme më të ndritshme.

Titulli: Mesazhe haxhi – mesazhe dhe urtësi të farzit të pestë islam
Autor: Bashkim Aliu
Faqe: 186
Formati: A5
Viti i botimit: 2014
Shtëpia Botuese "Furkan"