Mes Nesh

Mes Nesh

Mes Nesh

Regular price 250.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Imam Hasan EI-Basrij thote: "Zoti e meshirofte nje njeri, qe ndalon tek preokupimet e tij. Nese preokupimet e tij i sheh te drejta, vazhdon ne kete rruge derisa t'i realizoje. Nese sheh qe ato te cojne ne rruge te keqe, ndalet dhe kthehet mbrapsht." 

Kerkoji llogari vetes, para se Zoti te te kerkoje llogari niter' e Kijametit, dhe peshoji veprat, para se te peshohen Diten e Kijametit. Nese e shikon se po ecen drejt te mires, vazhdo me ritme me te shpejta. Por, nese e shikon se po shkon drejt rruges se keqe, ndalu dhe kthehu mbrapsht. 

Titulli: Mes nesh
Autor: Muhamed Ivedij
Përkthyes: Elmaz Fida
Faqe: 222
Formati: A5
Viti: 2018
Botues: Furkan