Merre nën kontroll jetën tënde

Merre nën kontroll jetën tënde

Merre nën kontroll jetën tënde

Regular price 220.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Rruga jote drejt organizimit të kohës, përcaktimit të objektivave të tua, dhe të shijuarit e ndryshimit pozitiv.

Autor: Ibrahim El Fekij
Përkthyes: Arta Ujkaj
Faqe: 182
Botues: Sira