Mbretërit e Botës Tjetër

Mbretërit e Botës Tjetër

Mbretërit e Botës Tjetër

Regular price 300.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Koncepti që qarkullon mes njerëzve për kuptimin e fjalës "mbret" nga ata që sundojnë një vend, ka ndryshuar në një koncept tjetër që e shikon atë nëpërmjet dritës së Kur'anit dhe të vërtetave të besimit dhe beson se ky është kuptimi i vërtet i fjalës "mbret" dhe kështu ka dhënë atë përgjigje të suksesshme.

Titulli: Mbretërit e botës tjetër
Autor: Abdul Hamid Bilali
Përkthyes: Nasuf Hoxha
Faqe: 294
Formati: A5
Viti i botimit: 2015
Botues: Furkan