Maria

Maria

Maria

Regular price 300.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Historia e një vajze gjermane se si e pranon Islamin, nga urrejtja që ka për muslimanët dhe Islamin të cilën urrejtje e ka nga rrethi shoqëror ku jeton dhe paragjykimet e tyre, deri te admirimi dhe pranimi i Islamit nga ana e saj. Problemet që i dalin asaj nga shoqëria dhe në veçanti nga familja e saj e sidomos nëna e saj që në asnjë mënyrë nuk mund ta pranoj që vajza e saj e ka pranuar Islami.

Autor: Emine Shenikogllu
Titulli: Maria
Përkthyes: Dhulkarnejn Vardari
Faqe: 256
Botues: Sira