Kujtimet e Imamit

Kujtimet e Imamit

Kujtimet e Imamit

Regular price 350.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

O të rinj, idea do të jetë e suksesshme, nëse forcohet besimi në të, nëse gjendet sinqeriteti në këtë rrugë, neëse shtohet entuziazmi për të, nëse ekziston gatishmëria për ta bartur e sakrifikuar për të dhe puna për realizimin e saj.

Autor: Muhamed Ived & Muhamed Rashid
Përkthyes: Zenel Hajdini
Faqe: 415
Botues: Sira