Komentimi i 40 Hadithëve te Neveviut

Komentimi i 40 Hadithëve te Neveviut

Komentimi i 40 Hadithëve te Neveviut

Regular price 500.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Ai që është prezent le ti komunikoj atij që nuk është prezent. (Transmeton Buhariu)

Allahu e ndriçoftë fytyrën e atij njeriu i cili ka degjuar fjalën time, e ka kuptuar dhe e ka përçjellur ashtu siç e ka dëgjuar. (Transmeton Ebu Davudi)


Titulli: Komenti i 40 haditheve të Imam Neveviut
Autorë: Mustafa El-Buga, Muhjidin Mistu
Përkthyes: Naser Ramadani
Faqe: 400
Formati: B5
Viti: 2018
Botues: Furkan