Këshilla të arta

Këshilla të arta

Këshilla të arta

Regular price 250.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Në këtë libër shtjellohet thelbi i gjendjes njerëzore, hipnotizimi me atraksionet e botës kalimtare dhe kthimi i fokusit në rolin e përgjegjësine e njeriut në këtë jetë. “Vetëm ata që nuk e pranojnë të thjeshtën do të kënaqen së lexuari këtë libër”

Autor: Ibn Xhevzi
Përkthyes: Osman Osmani
Faqe: 288
Botues: Sira