Kënaqu me jetën Tënde

Kënaqu me jetën Tënde

Kënaqu me jetën Tënde

Regular price 500.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Ky është një koleksion i bukur i incidenteve nga jeta e të Dërguarit a.s. i tregimeve nga trashëgimia jonë islame dhe i anekdotave mbresëlënëse nga jeta e Autorit.

Autor: Muhamed Arifi
Titulli: Enjoy Your Life
Përkthehu: Driton Maxhuni
Botues: Shtëpia Botuese "Fjala e Bukur"
Faqe: 511