Karakteri i Muslimanit

Karakteri i Muslimanit

Karakteri i Muslimanit

Regular price 350.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Pejgameri i All-llahut ka sqaruar qartë se besimi i fortë pa dyshim prodhon karakter të fortë, dhe se rënia rapide e moralit përfundimin e ka në dobësimin e besimit, në bazë të madhësisë së të keqes apo dobësisë së saj.

Titulli: Karakteri i muslimanit 
Autor: Muhamed Gazali
Përkthyes: Bashkim Aliu
Faqe: 342
Formati: A5
Ribotim: 2018
Botues: Furkan