Jeto i lumtur

Jeto i lumtur

Regular price 200.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Gjate dites, ka shume veprime te cilat ne i bejme pa u menduar. Ne nuk i numerojme hapat qe beime gjate ecjes... as nuk mendojme nese duhet te hedhim nje here kemben e djathte, pastaj te majten; edhe kur pertypemi, ne nuk mendojme se duhet ta ngreme nofullen pastaj ta ulim prape... Fryma jone e cila del per t'u kthyer serish tek ne, duke mbartur ajer te paster me vete, eshte nje proces qe na ndodh si kur jemi ne gjume, ashtu edhe kur jemi zgjuar. Ka veprime dhe shume e shume te tjera, kryhen brenda nesh duke mos e ndier me, dhe pergjegjesja per zbatimin e ketyre veprimeve ne menyre automatike eshte "Nenve-tedija". 

Autor: Ibrahim El Fekij
Përkthyes: Arta Ujkaj
Faqe: 154
Botues: Sira