Jeta fsinike e të Dërguarit

Jeta fsinike e të Dërguarit

Jeta fsinike e të Dërguarit

Regular price 1,500.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

LIBRI "JETA FISNIKE E TE DERGUARIT (PAUJA DHE SHPETIMI QOFSHIN MBI TE)" ESHTE NJE BIOGRAFI E ME TE DASHURIT TONE, VULES SE PEJGAM-BEREVE, TE DERGUARIT MUHAMED ALEJHI SELAM. NE LIBER JANE SHENUAR NGJARJET PREJ PARA LINDJES SE TE DERGUARIT ALEJHI SELAM E DERI NE DITEN KUR KA VDEKUR.

Autor: Ali Muhamed Sallabi
Përktheu: Driton Maxhuni
Titulli: The Noble Life of the Prophet (Peace be upn him)
Botues: Shtëpia Botuese "Fjala e Bukur"
Faqe: 1324